Ryssland_Podd

Global Podd #10: Ryssar om Ryssland

Ryssland är ett land som förvånar och förskräcker omvärlden. Vi ser ett land med en, för utomstående, nyckfull och maktlysten president och ett land som vi inte förstår vart det är på väg. Men hur ser ryssarna på Ryssland? Vad tror ryssar att omvärlden tycker om landet? Och vad tycker människor i Ryssland om oss? Sophie Heine, frilansjournalist för Global Reporting och Rysslandskännare, åkte till Moskva och frågade ryssarna själva.

I Global Podd #10 möter du också Julia Ljubova, utrikeskorrespondent, och Sergej Oznobisjtjev, analytiker, i ett samtal om Ryssland och ryssarna. Vi bläddrar i en lärobok tillägnad det ryska folket. Men först; en solig eftermiddagstur i Gorkijparken.

Lyssna och ladda ner här.

Programledare: Sophie Heine
Medverkande: Julia Ljubova och Sergej Oznobisjtjev
Producent: Estrid Bengtsdotter
Musik: Jean-Paul Wall

Global Podd
Global Podd görs i samarbete med Union to Union www.uniontounion.org
Vill du också bli partner? Hör av dig!


Till poddarkivet